GlossyBox April

 
Vad är GlossyBox? Glossybox är som en tidningsprenumeration, fast du prenumererar på smink. I slutet av varje månad får du ett paket att hämta ut på posten. Varje box innehåller alltid 5 olika smink och skönhetsprodukter. Detta kostar 139:-/mån. Det finns även att köpa halvårs - och helårsprenumerationer. När du blir medlem får du fylla i olika "kriterier" om dig själv t.ex. ålder, hårtyp, hudtyp osv. för att produkterna och färgerna ska passa dig bäst. Kika in deras hemsida. Det finns även så att du kan köpa bara en box.

GLOSSYBOX! Vad är detta?
Öppnade boxen. Inte alls nöjd. Tråkiga produkter.. Jag gillar inte alls att vi får testprodukter hela tiden. Men denna box är ändå otroligt prisvärd!  Månadens box innehåller:

RFSU: Två provflaskor från RFSU "easy shavin' & nice n'cool", provflaskor. Originalprodukten är på 200 ml och kostar 55:- respektive 50ml för 59:-. 

Barnängen duschtvål: Sommarens limited edition. Barnängens duschtvålar gillar jag, man får mycket för produkten. Den är snäll mot huden och att denna limited edition luktar otroligt gott gör ju inte saken mindre bra! Tok-älskar denna!! Detta är en av de tre nya dofter för denna sommar. Denna är en originalprodukt och är på 250ml för 25:-. 

MayBeauty "the incredible face mask". Denna har jag velat prova såå länge. Jag har hört både bra och dåligt om denna, då jag inte har några pormaskar eller orenheter så har jag inte riktigt känt behov av att köpa denna. Men nu ska det bli kul att testa! Vi fick bara med 1 mask, men för en förpackning med 5 styckna i kostar kitet 249:- inkl. pensel att ha på masken med.

Teeez cosmetics "nail lacquer". Nagellack för både manikyr och pedikyr. Alla glossys fick olika färger, jag fick en fin ljusgrön och vårig färg! Denna kostar 119:- och är en originalprodukt. Ska bli roligt att testa! Har aldrig hört talas om märket. 

Lord & Berry "Crayon Lipstick Extra Matte, Kiss". En läppenna som ska ha en behaglig och smidig konsistens. När jag drar en swatch på handen är den väldigt krämig och jättepigmenterad. Denna är en originalprodukt och kostar 189:-.
...........................
GlossyBox har nu släppt en LIMITED EDITION-box för just morsdag. Den finns för 299:- för prenumeranter samt 329:- för icke-prenumeranter.
Glossybox | | Kommentera |
Upp